TERMES I CONDICIONS

Empresa: AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L.
Adreça: C. TORRES JORDI, 10 – 43440, L’ ESPLUGA DE FRANCOLI, (Tarragona)
Telèfon: (+34) 977 89 21 39
Mail:  info@agricoladelaconca.cat
Inscripció en el Registre de cooperatives de Tarragona: Número 117 
Identificació fiscal: F43011758

L’Avís Legal publicat en aquesta pàgina Web identifica al titular segons el que s’estableix en l’Art. 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i conté informació sobre la política de protecció de dades de caràcter personal.

Els productes oferts en aquesta pàgina estan destinats al consum, per la qual cosa el contracte de compravenda es realitza en el moment en què el client emet la confirmació expressa de la seva comanda. Per aquest motiu, AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L., recomana la lectura íntegra de l’avís legal i d’aquestes condicions generals abans d’acceptar la comanda.

El contracte actual se celebra en el marc legal establert per al Comerç Electrònic per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, tenint en compte la Llei 7/1996, de 15 de gener d’ordenació del comerç minorista, la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de contractació, el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i la Llei 3/2014, de 27 de març. Les condicions de contractació són les següents:

Característiques dels productes

Les característiques dels productes oferts en aquest lloc apareixen en pantalla sota de la identificació visual d’aquests.

Preus

S’aplicaran els preus vigents que consten en la pàgina web en el moment de la formalització de la comanda. El preu dels productes es detalla al costat de cadascun d’aquests. Està inclòs l’IVA, aquest es desglossa posteriorment en el procés de compra.

Idiomes en què es podrà realitzar la comanda

Català.

Passos a seguir per a realitzar les comandes

Haurà de seleccionar els articles que li interessin informant el nombre d’unitats i fent “clic” en el botó “afegir a la cistella” per a afegir-los a la cistella de la compra. En qualsevol moment vostè pot visualitzar el contingut de la cistella de la compra, on podrà veure els articles seleccionats, el seu preu, els impostos i les despeses de enviament. Des d’aquesta mateixa finestra, abans d’enviar la comanda podrà corregir, canviar o anul·lar els productes seleccionats.

Quan hagi acabat de triar productes premi l’opció “carret” i “vés a caixa”. Si està registrat com a usuari haurà d’informar les seves credencials, en cas contrari, haurà de facilitar el seu correu electrònic i crear un compte amb les seves dades personals. Una vegada validades les dades de l’usuari, es confirmarà l’adreça de lliurament i es triarà la manera d’enviament.

Posteriorment, serà necessari acceptar les Condicions de Compra mitjançant la marcació d’una casella d’acceptació. La forma de pagament serà per transferència bancària premi l’opció “fer pagament” i serà redirigit a la  passarel·la de pagament on hi haurà les dades bancàries per fer la transferència. Una vegada realitzat el procés rebrà una confirmació de la compra efectuada.

Seguiment de la comanda

Una vegada realitzada la comanda, aquesta serà arxivada de manera que pugui ser accessible a través d’Internet fins que s’hagi realitzat el seu lliurament.

Confirmació de la Recepció de la Comanda

Cada vegada que l’empresa rep una comanda s’envia un correu electrònic de confirmació de recepció en el termini de 24 hores des de la recepció d’aquesta, excepte en el cas que es rebi en dies festius o caps de setmana, que s’enviarà la confirmació el dia hàbil següent a la recepció.

Formes de pagament

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. disposa de forma de pagament per transferència bancària.

Pagament mitjançant transferència bancària. El client haurà de realitzar una transferència bancària pel total de l’operació al compte indicat pel venedor. S’estableix un període màxim de tres dies laborals a comptar des de la confirmació de la comanda per a rebre l’import. Si transcorregut aquest termini la transferència no s’ha fet efectiva, la comanda serà anul·lada automàticament i el contracte s’entendrà resolt. El client haurà d’indicar en la
transferència les dades següents:
– Nom de la persona física o jurídica a la qual haurà de facturar-se la comanda.
– Número de comanda, assignat automàticament pel sistema en finalitzar el procés de compra, en el concepte de la transferència.
– Indicar com a beneficiari de la transferència a AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L.

Modalitats d’enviament, termini de lliurament i transport

Despeses d’enviament

Les despeses d’enviament no estan compresos en el preu dels productes oferts en la Web. Les despeses d’enviament apareixeran per a la seva acceptació expressa per part de l’usuari abans de finalitzar el procés de compra i una vegada l’usuari hagi facilitat l’adreça d’enviament de la comanda. Vostè podrà veure les despeses consignat en la factura. En cas de devolució de la mercaderia (Art.44 de la Llei d’Ordenació del Comerç Minorista), les despeses d’enviament correran per compte del client.

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. cobrarà despeses d’enviament per cada lliurament. L’enviament de la comanda quedarà pendent fins que tots els productes estiguin disponibles. Si el client vol rebre comandes parcials, haurà de contactar amb AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. perquè li indiquin l’operativa a seguir. Per a evitar que el lliurament dels productes disponibles es retardi, AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. recomana no barrejar productes de reserva amb els productes disponibles del catàleg i realitzar les comandes per separat.

Termini de lliurament i transport

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. utilitza per als seus enviaments l’agència Transports Aragonès. El termini mitjà de lliurament és entre 72 i 96 hores en funció de l’adreça de lliurament per a productes que estiguin en el nostre estoc, per a la resta de productes serà de 7 dies laborables, des de la realització de la seva comanda, sempre que aquest hagi estat realitzat de dilluns a dijous abans de les 12 hores. Les comandes realitzades en Dissabte i Diumenge, es preparen a partir del Dilluns o el primer dia laborable. Les zones d’enviament actuals són Espanya Peninsular i Balears.

Política de preus

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L.  es reserva unilateralment el dret a la modificació del preu dels productes oferts a través d’aquest lloc web, s’aplicaran els preus vigents en la publicitat coincident amb el moment de la formalització de la comanda, per a garantir al client la veracitat del preu dels productes. Dubtes o reclamacions. L’usuari pot dirigir els seus dubtes, reclamacions o consultes sobre el seguiment de la comanda a.

Política de privacitat

Enllaç a la política de privacitat

Empresa: AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L.
Adreça: C. TORRES JORDI, 10 – 43440, L’ ESPLUGA DE FRANCOLI, (Tarragona)
Telèfon: (+34) 977 89 21 29
Mail: info@agricoladelaconca.cat

 

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al comprador, banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys

Utilitzem galetes per millorar la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús   
Privacidad