DRET DE DESESTIMENT

D’acord amb el que es disposa en la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, el client tindrà dret a desistir del contracte durant un període de 14 dies naturals sense necessitat d’indicar justificació, llevat excepció legal.

El termini de desistiment conclourà als 14 dies naturals comptats a partir del dia de la celebració del contracte. Per a exercir el dret de desistiment, el client haurà de notificar la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori. Tant el correu electrònic com l’adreça postal a la qual podrà dirigir la seva sol·licitud apareixen al final de les presents condicions de compra.

Per a determinar l’observança del termini per a desistir es tindrà en compte la data d’expedició de la declaració de desistiment. AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. comunicarà sense demora al client en un suport durador el justificant de recepció d’aquest desistiment, en cas de rebre l’exercici d’aquest dret a través de correu electrònic.

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. reemborsarà tot pagament rebut del client, inclosos, si escau, els costos de lliurament, sense demores indegudes i, en qualsevol cas, abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què hagi estat informat de la decisió de desistiment del contracte del client. AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. efectuarà el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client per a la transacció inicial, tret que el client expressi el contrari i sempre que aquest no incorri en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. No obstant això, en cas que el client hagi seleccionat expressament una modalitat de lliurament diferent a la modalitat menys costosa de lliurament ordinari, AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. no estarà obligada a reemborsar els costos addicionals que d’això es derivin. És imprescindible que AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. hagi rebut els productes que conformen la comanda de devolució en perfecte estat.

Devolucions

El client haurà de retornar els productes que conformin la comanda objecte de la devolució a AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. en perfecte estat, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, a tot tardar en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte a AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L.. Es considerarà complert aquest termini si el client efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini de 14 dies naturals. El client només suportarà els costos directes de devolució de la comanda.

El client serà responsable de la disminució de valor dels títols resultant d’una manipulació dels mateixos diferent a la necessària per a establir la seva naturalesa, les seves característiques o el seu funcionament.

Formulari de desistiment

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. facilita el present formulari als clients que havent comprat algun producte en aquest lloc web, desitja desistir el contracte de compravenda. No obstant això, i a fi de facilitar el dret de desistiment, tots els camps del present formulari hauran de ser completats pel client:

l

A l’atenció de AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L., amb domicili a C. TORRES JORDI, 10 – 43440, L’ ESPLUGA DE FRANCOLI, (Tarragona). Tarragona:

Per la present comunico que desisteixo del contracte de compravenda referit a la comanda realitzada a través de la pàgina web https://agricoladelaconca.cat

Data de la comanda: __/__/_____
Nª de comanda:
Nom i cognoms del client:
Domicili del client:

Signatura del client (en cas que fos lliurat en paper):

 

Data:

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L.

Utilitzem galetes per millorar la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús   
Privacidad