AVIS LEGAL

Identificació

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. (AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L.), l’informa que les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web  https://agricoladelaconca.cat
Denominació: AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L.
Domicili: C. TORRES JORDI, 10 – 43440, L’ ESPLUGA DE FRANCOLI, (Tarragona)
Telèfon: (+34) 977 89 21 39
Email: info@agricoladelaconca.cat
CIF:  F43011758

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements contiguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Resta expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense el premís exprés i per escrit de AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L..

L’accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió de drets per part de AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L., llevat que s’estableixi expressament el contrari.

Condicions d’ús

L’accés a aquest lloc Web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves, les quals regulen l’accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc Web amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L., no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d’aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquesta Web com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en ella és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

L’usuari s’obliga a no fer servir la informació que es publica a aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no fer malbé o inutilitzar la informació i a no dur a terme cap altra acció que pugui ser contrària al contingut d’aques Avís Legal.

AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L. no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errades en l’accés a aquest lloc Web, encara que posarà tots els esforços per tal d’evitar-los.

Enllaços a altres webs

Els enllaços (links) que pugui trobar en aquest Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per AGRÍCOLA DE LA CONCA, S.C.C.L., per això, no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs Web ni estan cobertes pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Web haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poder ser diferents de la nostra.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és d’aplicació.
Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència d’allò disposat a les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, l’usuari, en virtud de l’acceptació de les condicions recollides en aquest Avís Legal, renuncia expresament a qualsevol altre fur que pugui correspondre-li.

En qualsevol cas, dins la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre’s a un fur concret, l’usuari renuncia expressament al fur que li pogués correspondre i es sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de VALLS.

Utilitzem galetes per millorar la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús   
Privacidad